innotax locatie

Team

Onze specialisten.

Jeroen Feenstra

Mr. Jeroen Feenstra heeft zijn opleiding commerciële economie aan de HEAO te Eindhoven afgerond in 1981. Daarna studeerde hij Nederlands Recht te Utrecht (1987) en Fiscaal recht en economie te Tilburg (1991). In de afgelopen 22 jaar werkte Jeroen bij PWC, Deloitte en Mazars, respectievelijk als senior manager en vennoot. Jeroen houdt zich vooral bezig met fiscale herstructureringen, tax planning voor ondernemingen en vermogende particulieren.

Arjan de Graaf

Mr. Arjan de Graaf heeft de opleiding Fiscaal recht aan de Universiteit van Utrecht afgerond in 2000, en werkte geruime tijd bij Mazars. Arjan heeft zich in het bijzonder toegelegd op de aansluiting tussen fiscale en commerciële cijfers, het begeleiden van herstructureringen, bedrijfsopvolgingen en estate planningopdrachten.

Ludwig Bindemann

Mr. Ludwig Bindemann heeft fiscaal recht gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam (1990). Hij heeft de eerste jaren van zijn loopbaan gewerkt bij gerenomeerde belastingadvieskantoren en zodoende zijn kennis en kunde opgedaan. Ludwig is specialist op het gebied van de loonheffingen, zowel op nationaal als internationaal terrein. Zijn werkterrein bestrijkt alles op het (fiscale) gebied van arbeid. Ook het werknemerspensioen (vooral het pensioen van de DGA) rekent hij tot zijn werkgebied. Naast zijn werk als belastingadviseur, doceert hij loonheffingen en procesvoering bij de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs. Ook is hij auteur van diverse (vak)bladen.