tyler-easton-faixctm2YRQ-unsplash

Missie

Door direct uw cijfers door ervaren fiscalisten vanuit een fiscale optiek op te laten stellen is het benutten van de fiscale mogelijkheden automatisch topprioriteit.

leidt tot een directe fiscale vertaalslag van jaarrekening naar aangifte. Met ingang van het boekjaar 2007 is het bovendien zo dat uw jaarrekening niet meer op commerciële grondslagen behoeft te worden opgesteld. Uw jaarrekening kan dus op fiscale grondslagen worden opgesteld en sluit daardoor aan met cijfers in de aangifte vennootschapsbelasting. Dat is duidelijk, overzichtelijk en vooral efficiënt.

Mr. Jeroen Feenstra en mr. Arjan de Graaf zijn beiden belastingadviseurs met ervaring op diverse terreinen van het fiscale vakgebied bij de grotere kantoren. Alle door Innotax opgestelde jaarrekeningen worden direct op fiscale grondslagen opgesteld.

De visie

Bij Innotax staat de cliënt (ondernemer) staat centraal. De cliënt verdient aandacht. De cliënt verdient een goed advies. De cliënt verdient een pro-actieve houding van zijn adviseur. Dat zijn de zaken waar Innotax voor staat. Innotax vindt haar basis in de fiscaliteit. Dat betekent dat Innotax uw jaarrekening vanuit een fiscaal oogpunt opstelt. Dat is efficiënt en effectief. Uw fiscale positie wordt hierdoor namelijk, direct bij het opstellen van de jaarstukken, geoptimaliseerd. Doordat u als cliënt rechtstreeks contact heeft met uw fiscalisten en niet via allerlei schijven hoeft te communiceren blijft de fiscale positie van uw onderneming optimaal. Daarnaast ontwikkelt Innotax een bredere kijk op uw zaken, omdat de partners van Innotax kunnen bogen op een brede kennis en ervaring. Hierdoor beschikken zij over ingangen in een groot netwerk van specialisten waarvan u als cliënt kunt profiteren.